NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Vattenfall
Casestudy

Vattenfall × Bambook

Daar krijgen we energie van!
Bambook softcover Vattenval

Over Vattenfall

Vattenfall is een energieleverancier die in acht landen actief is. Alleen in Nederland al leveren we energie aan twee miljoen klanten. Bij mensen thuis, bij bedrijven en bij de overheid. Samen met onze klanten werken we hard aan onze ambitie: binnen één generatie fossielvrij leven.

Dit is een flinke ambitie die we continu nastreven bij elke stap die we nemen. Uiteraard hebben we de stap al genomen om zelf energie op te wekken uit zon-, water- en wind. Maar daarmee houdt het niet op. Zo gebruiken we bijvoorbeeld restwarmte uit de haven om huizen te verwarmen. Leveren we met de GreenBattery duurzame energie op plekken waar geen netwerk is zoals op festivals. En breiden we onze netwerk aan openbare laadpunten voortdurend uit.

Vattenfall & Bambook

Bij de introductie van de naamswijziging van Nuon naar Vattenfall werd de Vattenfall Vijfdaagse geïnitieerd: vijf dagen lang, elke dag een verrassing voor hun vaste klanten. Al vrij snel was Vattenfall erover uit dat een Bambook softcover zich goed leende als cadeau voor hun kleine zakelijke klanten. Het is de duurzame aard van ons product dat hen aansprak: zonder papierverspilling eindeloos aantekeningen maken klonk als wind mee.

Wat hebben we gedaan?

In samenwerking met Vattenfall hebben we de actie groots aangepakt. We maakten meer dan 40.000 Bambooks compleet in de huisstijl van Vattenfall.

Klanten konden op een eenvoudige, maar veilige manier een adres uploaden waarna de Bambooks tot aan de persoonlijke brievenbus, in een stevig doosje werden bezorgd.

"Ik kan dit met één woord omschrijven: klantgericht. De samenwerking was zeer prettig. De lijntjes waren kort en er werd snel gehandeld. Ook ná kantooruren kon ik met prangende vragen bij Bambook terecht. Zeer fijne partij om mee samen te werken."
david dasburg
David Dasburg Customer Journey Marketeer MKB

Ook een relatiegeschenk met jouw logo?

Laat het ons vandaag nog weten.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews