Vanwege Pinksteren is onze werkplaats gesloten op 20 mei. Daardoor kan het zijn dat je jouw Bambook wat later in huis hebt. Bedankt voor je geduld!Vanwege Pinksteren is onze werkplaats gesloten op 20 mei. Daardoor kan het zijn dat je jouw Bambook wat later in huis hebt. Bedankt voor je geduld!
DeHoopxBambook
Casestudy

De Hoop × Bambook

Kerstpakket de Hoop

Gedreven professionals voor

toekomstperspectief.
Met ruim 500 medewerkers helpt De Hoop meer dan 3000 cliënten per jaar door christelijke ggz-zorg te bieden, een beschermde woonvorm of begeleiding bij wonen. Ze zijn dankbaar voor alle collega’s die zich iedere dag weer inzetten voor hun missie: mensen op weg helpen naar een nieuw leven!

Bruikbaar voor iedereen

Daarom zochten ze voor hun werknemers een origineel en verrassende kerstattentie, die bovenal “goed bruikbaar is voor iedereen.“ Fennegien Wietses was te gast bij een organisatie waar zij een Bambook ontving. “Dat bracht mij op het goede spoor voor wat ik zocht…”

“In onze stijl”

De Hoop koos voor Bambook. We zijn direct aan de slag gegaan met een ontwerp voor een full-colour bedrukte A5 Original naar wens. Fennegien vertelt: “We hebben de Bambooks in onze eigen stijl laten opmaken, met onze eigen boodschap erop.”

“We gebruiken Bambook voor het maken van actielijstjes die je daarna zo prettig kunt wissen wanneer je klaar bent.”
De Hoop gepersonaliseerde Bambook

Dagelijkse actielijstjes

Het cadeau werd enthousiast ontvangen. “Nu na korte tijd hoor en zie ik regelmatig collega’s die hun Bambook graag gebruiken.” Fennegien ziet dat de Bambooks vooral voor aantekeningen in het dagelijks werk gebruikt worden. "En voor het maken van actielijstjes, die je daarna zo prettig kunt wissen wanneer je klaar bent. Ik hoor enthousiaste reacties over het gebruik!”

Maatschappelijk relevant

“We hebben een prettige samenwerking gehad met Bambook”, vertelt de Hoop, “We zijn snel geholpen met een passend aanbod.” Ook het karakter van Bambook om maatschappelijk relevant te zijn hebben ze ervaren. “Daar is het product op gebaseerd, maar ook in de samenwerking en aanbod naar ons was dat concreet merkbaar.” We vonden elkaar op dat thema. “Waardering daarvoor!”

Ook een Bambook

in jouw stijl?
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews