Winkelmand
Bambook app
Scan, bewaar, sync and deel jouw notities met de

Bambook App

Één app voor al jouw Bambook producten
Bambook app

Al jouw notities op één plek.

Nooit meer je notities kwijt

De Bambook app is de perfecte aanvulling voor bij je Bambook producten. Scan en bewaar je aantekeningen voordat je jouw Bambook product weer wist voor hergebruik. 

Het is je misschien wel opgevallen: alle Bambook producten hebben een zwart kader. Dit is niet zonder reden! De app herkent het frame en legt de pagina of het oppervlak vast exclusief de omgeving. 

Bij Bambook zijn we groot fan van de combinatie tussen fysiek schrijven en digitaal werken, maar dan natuurlijk wel zonder verspilling! Zodra je jouw uitwisbare notitieboek hebt volgeschreven gebruik je de gratis Bambook App om belangrijke aantekeningen te digitaliseren. Zo heb je al je notities op één plek en raak je ze nooit meer kwijt. 

De Bambook App

Hoe werkt het?
Organized notes
01
Één app om al je notities op te slaan en te beheren

Al je notities op één plek

Digitaliseer je notities met een druk op de knop. Op deze manier kun je belangrijke informatie opslaan en je Bambook weer wissen voor hergebruik. Scan, bewaar, organiseer en deel je notities met één app. 

App
02
Scan voordat je wist

Scan je notities

Je werk wordt gescand met een druk op de knop. Alle Bambook producten hebben een zwart rader rond de pagina's. De app herkent het frame en legt de pagina vast en maakt hier een zwart-wit scan van. Je kunt ook een andere filter selecteren indien gewenst. Je omgeving wordt niet meegescand. 

App
03
Met je hoofd in de wolken

Synchroniseer met de Cloud

De folders in de app kan je koppelen aan verschillende cloudservices. De beschikbare services zijn: Google Drive, Onedrive en Dropbox.
App
04
Jij hebt de regie

Organiseer en structureer je notities

In de Bambook app heb jij de regie. Houd de zaken overzichtelijk door je scans een naam te geven en mappen te maken om ze in op te slaan en makkelijk terug te vinden.

1 app voor al jouw notities

Download de Bambook App nu
Betaal veilig bij Bambook
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Onderscheidingen & awards
Google Reviews 9/10 20 reviews