De Nijmeegse Vierdaagse
Casestudy

Stichting DE 4DAAGSE x Bambook

De grootste en gezelligste wandelprestatietocht van de wereld.
Vrijwilliger Stichting DE 4DAAGSE met Bambook

De 4Daagse wandel

& organiseer je samen

Een onvergetelijke wandelweek organiseren: honderden vrijwilligers en een klein team betaalde krachten zetten zich hier jaarlijks voor in. Dé combi van fysieke prestatie en gezelligheid. Ruim 45.000 wandelaars trappen in Nijmegen af om gedurende vier dagen 30, 40 tot wel 50!? kilometer per dag te wandelen.

Vrijwilligers bedankt!

Stichting DE4DAAGSE was op zoek naar een origineel, maar ook nuttig cadeau voor haar medewerkers en vrijwilligers die zich elk jaar weer vol inzetten. Daar zetten we graag een stapje extra voor!

Brievenbus cadeau

De koffie was net gezet en ... *PATS!* Een gepersonaliseerde hardcover A5 Bambook notitieboekje met de iconische 4Daagse vlag op de mat, bij de vrijwilligers thuis. 

“De bestelling verliep soepel en ook heel fijn dat Bambook de verzending naar alle ontvangers volledig uit handen heeft genomen. Een aanrader!”

Met vlag en wimpel geslaagd

Inmiddels heeft Stichting De4Daagse een aantal bestellingen bij ons geplaatst. Het Do-Book in A5 formaat valt met name in de smaak! “Het product is mooi vormgegeven, stevig en prettig in het gebruik. Ook mooi dat je het kunt personaliseren met je bedrijfslogo en gebruik kunt maken van de bijbehorende app.”

Duurzaam overleg

“Binnen onze organisatie wordt veel overlegd en natuurlijk is het handig als je daar goede aantekeningen van kunt maken.” Daarnaast staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij de stichting. “Daarom proberen we onder andere bewust om te gaan met papier, en daar sluit Bambook natuurlijk mooi op aan.”

Ook een bruikbaar geschenk?

Kies voor Bambook.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews