Categorieën

Vanwege Pinksteren is onze werkplaats gesloten op 20 mei. Daardoor kan het zijn dat je jouw Bambook wat later in huis hebt. Bedankt voor je geduld!Vanwege Pinksteren is onze werkplaats gesloten op 20 mei. Daardoor kan het zijn dat je jouw Bambook wat later in huis hebt. Bedankt voor je geduld!

Uitwisbaar notitieboek kopen

Waarom Bambook? De officiële webshop
 • 01
  Gratis verzending Bij bestellingen vanaf € 75
 • 02
  Besteld voor 12.00u? Dezelfde werkdag verzonden
 • 03
  Eerst proberen? 30 dagen bedenktijd
 • 04
  Veilig online betalen Met o.a. Bancontact, PayPal, Riverty of KBC

Wat is een uitwisbaar notitieboek?

Ondanks het digitale tijdperk, zijn notitieboekjes nog altijd onze beste vriend. Met pen op papier schrijven blijft gewoon het fijnst. Het geeft rust, zorgt voor nieuwe inzichten en het helpt ook als je dingen moet onthouden. Het nadeel is alleen dat de pagina’s vol komen te staan met notities die we later niet meer nodig hebben. Na een tijdje is het het boekje vol en verdwijnt hij in de kast - of prullenbak. Toch maar weer een nieuwe kopen... Dat kan duurzamer en efficiënter! Herkenbaar? Dan is een Bambook uitwisbaar notitieboek iets voor jou.

Het concept is heel simpel: een schrift met dezelfde eigenschappen als een whiteboard. Op een whiteboard kun je eindeloos schrijven en weer wissen. Maar om nu overal een whiteboard naartoe te sleuren is weer niet zo handig. Daarom brengt Bambook beide werelden bij elkaar. Een Bambook is een uitwisbaar notitieboek met pagina's van FSC gecertificeerd papier. Ze zijn met een laklaagje bewerkt waardoor ze volledig uitwisbaar zijn en niet afgeven. Net zoals een whiteboard, maar dan lekker licht dus je neemt ‘m makkelijk overal mee naartoe.

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews