NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Hoe het werkt

Uitwisbaar notitieboek

Ontdek de nieuwe manier van schrijven

Hoe werkt een uitwisbaar notitieboek?

Voor een onuitwisbare indruk
bambook
01
Taak klaar? wissen maar!

Schrijven, wissen & hergebruiken

Doordat de pagina’s van jouw Bambook 100% uitwisbaar zijn, begin jij elke dag met een schone lei. Creëer overzicht door taken en notities te wissen zodra ze gedaan zijn. Check! Je kunt een Bambook notitieboek eindeloos opnieuw beschrijven en uitwissen.

bambook
02
Jouw persoonlijke Bambook

Kies het notitieboek dat past bij jouw werkwijze

Jij weet het beste wat je precies nodig hebt; wij passen ons daarop aan. Met onze handige configurator stel je jouw Bambook in een handomdraai volledig naar wens samen. Kies zelf de kaft (stevige bamboe kaft of een vrolijk printje?), het formaat (A4, A5 of toch A6?) en om het af te maken.. de pagina’s die passen bij jouw werkwijze. Creëer een op maat gemaakte Bambook en werk productiever dan ooit!

bambook
03
Duurzaam én kostenbesparend

Voorkom papierverspilling

Met pen op papier schrijven is soms gewoon heel erg fijn. Alleen voor je het weet is je schriftje je weer vol.. Snel maar weer een nieuwe kopen! Maar wacht.. dat kan duurzamer én efficiënter! Met de herbruikbare notitieboeken van Bambook kun je blijven schrijven zoals je gewend bent, maar dan zonder papierverspilling. Daarbij bespaar je geld omdat je niet steeds weer een nieuwe hoeft te kopen. Win-win!

bambook
04
Digitaliseer en organiseer

Digitaliseer je notities met de Bambook App

Met de gratis Bambook App digitaliseer je al jouw notities. Op deze manier bewaar je al jouw belangrijke aantekeningen. Daarna is je notitieboek weer klaar om uitgewist en hergebruikt te worden. In de app kan je mappen aanmaken om jouw notities op een logische manier te structureren. Je scans synchroniseer je vervolgens met Google Drive of OneDrive. Zo verzamel je je notities op één plek en raak je ze nooit meer kwijt.

Waarom Bambook?

Samen een positieve impact maken
bambook
01
Impact door (her)gebruik

Elk notitieboek telt

Vanaf het moment dat je je Bambook gaat hergebruiken kun je mooie stappen maken in duurzaamheid. Hoe vaker jij jouw Bambook gebruikt, hoe meer papier je bespaart. Zo voorkom je de verdere (onnodige) productie en recycling van papier en bomenkap. En met jouw aankoop inspireer je nog meer mensen om duurzaam te schrijven. Samen met jou maken we van hergebruiken de nieuwe norm. Elk stapje telt!

bambook
02
Bambook werkplaats

Lokaal en handgemaakt

Jouw notitieboek wordt lokaal en met de hand gemaakt. In onze Bambook werkplaats in Ede worden onze notitieboekjes geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met jouw aankoop help je mensen binnen hun mogelijkheden te doen waar ze goed in zijn.

bambook
03
1 boom per verkochte Bambook

Ga ontbossing tegen

Wij willen ontbossing door papier voor eenmalig gebruik stoppen. Jij draagt hier direct aan bij. Voor elke verkochte Bambook planten wij namelijk 1 boom op Madagaskar. Zo doen we iets terug voor de natuur én voor de lokale bevolking.

Er is een Bambook die bij je past

Wat jouw stijl ook is

Geschikt voor elke situatie

Schetsen, brainstormen of notuleren
bewaar je notities met de Bambook App!
Write
doodle
Quick notes
Scan using Bambook App
Bambook for business
Background colored Business Bambooks

Bambook voor bedrijven

Opvallend

Een gepersonaliseerd notitieboek als relatiegeschenk

Duurzaam

Een duurzaam notiteboek voor jouw collega’s

Kostenbesparend

Door minder notitieboeken in te kopen

Kan je niet kiezen?

Ook daar hebben we een oplossing voor.

De Bambook blog

Laat je inspireren.

Hé Bambooker! Mis het laatste nieuws niet, meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews