Dille & Kamille
Casestudy

Dille & Kamille x Bambook

Dingen die ertoe doen
Dille & Kamille Bambook

Dille & Kamille:

een plek om te vertragen.

Wie kent het niet? In de leukste winkelpandjes door heel Nederland vind je hier onmisbare basics en lekkere hebbedingen. Gewoon, om jezelf te verwennen - of om cadeau te doen. Alles voor huis, tuin en keuken.

En niet zomaar. “Ons streven is om zoveel mogelijk te handelen met respect en zorg voor het milieu (en de mens) – en dat al sinds onze oprichting in 1974”, vertelt Dille & Kamille. Wij mochten voor hun medewerkers op kantoor én in de winkel een Bambook maken; geheel in de zachtgroene huisstijl van deze keten.

“Iets wat aan onze boodschap herinnert”

Dille & Kamille was op zoek naar een passende vorm om hun merkcampagne ‘Dingen die ertoe doen’ intern te laten leven. Zo kwamen ze bij Bambook uit.

“Wij zochten naar een leuke en toegankelijke manier om de kern van deze campagne, gekoppeld aan onze missie en visie, met het gehele team te communiceren.”

Hierbij keken ze naar “iets wat je dagelijks gebruikt en je altijd weer aan onze boodschap herinnert.” Een notitieboekje bleek ideaal. En daarbij: “Bambook is een duurzame optie die lang meegaat en dus helemaal passend bij Dille & Kamille en onze campagne.”

Dille & Kamille dingen die ertoe doen
“Er werd goed naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken.”

Bij Bambook gingen we aan de slag met het personaliseren van een A5 Original geheel in de bekende huisstijl van Dille & Kamille, compleet met extra gepersonaliseerde pagina's met het campagneverhaal. 

Dille & Kamille

En als je goed kijkt, zie je dat we de boekjes niet alleen in het Nederlands hebben gemaakt. Ook Dille & Kamille filialen in Duitsland en Frankrijk werden verrast met deze mooie Bambooks!

Dille & Kamille Bambook NL
Dille & Kamille Bambook FR
Dille & Kamille Bambook DE

Wensen & mogelijkheden

“Er werd goed naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken”, blikt Dille & Kamille terug op deze fijne samenwerking.

En ook niet onbelangrijk: het team is erg blij met hun uitwisbare notitieboekjes. “De notitieboekjes worden door onze medewerkers - op het servicekantoor én in het winkelbedrijf - dagelijks gebruikt.”

Kijk, daar tekenen we voor! Bedankt Dille & Kamille!

Jouw campagne-verhaal vertellen met Bambook?

Ontdek de mogelijkheden.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews