NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Natuurhuisje
Casestudy

Nature.house × Bambook

Onze grootste groenliefhebbers.
Bambook voor natuurhuisje

Even weg van de massa.

Een Bambook voor Nature.house

Nature.house is een boekingsplatform waar je unieke accommodaties kan vinden midden in de natuur. In Nederland zijn ze beter bekend als Natuurhuisje.

Hun missie? Mensen dichterbij de natuur brengen. Voor iedere geboekte nacht steunen zij lokale natuurprojecten zoals herbebossingen of renovaties van natuurwerken. Met hun platform leveren ze een bijdrage aan een betere wereld en daarbij een verandering in de toeristische branche. Duurzaamheid zit in het DNA van Nature.house.

Tof! Een match made in heaven met Bambook!

Past bij de missie.

nature.house & Bambook

Binnen de organisatie van Nature.house wordt helemaal digitaal gewerkt, maar worden natuurlijk wel aantekeningen gemaakt. Nature.house was op zoek naar een functioneel product voor alle medewerkers: iets met een natuurlijke uitstraling passend bij de hun missie om mens & natuur samen te brengen. Bambook it is!

Wat hebben we gedaan?

De keus van Nature.house viel op een hardcover A5. Een praktisch formaat voor op de bureaus! In de covers hebben wij het logo van nature.house gelasergraveerd, met als resultaat een prachtig duurzame uitstraling. Vooraf hielpen we Nature.house met het opmaken van het laserbestand - een kosteloze service bij Bambook. Alles voor het mooiste resultaat en een Bambook die perfect aansluit bij het bedrijf.

natuurhuisje bambook
“Mensen reageren erg enthousiast: omdat het een mooi boekje is maar ook vanwege het duurzame idee hierachter."

Ook een Bambook laten personaliseren?

Een Bambook met jouw logo is zo gefixt.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews