NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Chillhop limited edition Bambook notebook
Chillhop limited edition Bambook notebook
Collab

Chillhop x Bambook

Limited edition notebooks
Chillhop music

Meer ontspanning in je dagelijks leven

door muziek, beeldende kunst en meer

Chillhop Music is een onafhankelijk muzieklabel en curator uit Rotterdam, gericht op beats die hiphop vermengen met jazz en lofi. Wat ooit begon als een passieproject in 2013 vanuit een kleine slaapkamer in Nederland, groeide uit tot een toonaangevend platform dat de wereld een chille plek maakt door geweldige muziek & kunst samen te brengen.

Een chille collab

Er is een toenemende behoefte aan meer ontspanning en balans in ons dagelijks leven. De druk van werk, school, sociale connecties. Chillhop gelooft dat door creatieve output van mensen over de hele wereld een podium te geven, de wereld een evenwichtigere plek kan worden.

Een mooie visie waar wij bij Bambook graag aan bijdragen! Voor hun officiële merch shop hebben we samengewerkt met Chillhop om limited edition hardcover Bambook-notitieboekjes te maken met het logo gelaserd op de voorkant en hun iconische wasbeer mascotte op de achterkant. Er zijn slechts 100 exemplaren beschikbaar, dus bezoek de link om er snel zelf eentje te scoren! Hadden we al gezegd dat ze herbruikbaar zijn?

Chillhop Bambook notebook
"When we offer products to our fans, we want to make sure that the audience finds them useful and that the product aligns with our company values. The idea behind Bambook was such a great fit that this was a no brainer, and our customers really enjoy them."
Bas van Leeuwen
Bas van Leeuwen CEO - Chillhop Music | Rotterdam, NL

Waarom Bambook?

Chillhop-muziek benaderde ons omdat ze op zoek waren naar een notitieboekjes, maar dan wel via een partij die aansluit bij hun eigen waarden. Ook zij planten bij elke aankoop een boom, net als wij bij elk verkocht Bambook doen. 

Bambook in de muziekindustrie

We vinden het altijd leuk om te zien hoe onze notitieboekjes worden gebruikt! Producer KO WIN (IG: kowinmusic) gebruikt zijn Bambook boekje om instrumentals te bestuderen, zoals "On The Moon" van SwuM. Check zijn aantekeningen hieronder.

Analyzing music with Bambook
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews