NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Banner Bambook
Casestudy

Van der Garde x Bambook

BambooklogovdGarde
Trendy groengenieters

Dé tuinmeubelspecialist van Nederland: daar zal je ze hebben. Al 75 jaar een trots familiebedrijf met 3 winkels en een aantal webshops. Zoals hun eigen slogan luidt: daar ben je echt blij mee! Van der Garde tuinmeubelen vond Bambook en koos voor een custom-made boekje. Dit is hun ervaring!

Bambook x Van der Garde

Voor Van der Garde maakten we A5 hardcover Bambooks. De boekjes zijn in onze sociale werkplaats stuk voor stuk in elkaar gezet: van laseren tot ringband en penelastiek. “Het stukje duurzaamheid en uniekheid van het product vinden wij super leuk!”, liet Van der Garde ons weten. Een echte meerwaarde was “de uitstraling van de bamboe cover en het laseren van het eigen logo.” Als finishing touch is ook hun slogan in de kaft gelaserd.

Multifunctioneel geschenk

De Bambooks werden toegevoegd in de kerstpakketten: “daar kregen we veel leuke reacties op.” Naast kerstcadeau gaf Van der Garde de Bambooks ook weg als relatiegeschenk. “Met een persoonlijke boodschap, voor onze B2B tak Madino terrasmeubilair. Zij hebben van hun klanten ook veel positieve reacties terug gehad!”

“Vanaf dag 1 zijn de Bambooks in gebruik genomen door een flink aantal collega’s.”

 

Direct besparen

Van der Garde vertelt: “Vanaf dag 1 zijn de Bambooks in gebruik genomen door een flink aantal collega’s. Zij zijn er ook enthousiast over!”. Ook merkten ze het bijkomend voordeel op: “Er wordt direct papier bespaard.”

Tim bedankt!

“De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Zowel per mail als via de telefoon goed contact gehad met Tim”, blikken ze terug. De snelle levering van de custom Bambooks was ook een plus. “Al met al super service en een ontzettend gaaf en duurzaam item!”

Ook een bruikbaar geschenk?

Kies voor Bambook.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews