NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Pocketnotitieboekbambook
Terug naar de blog

7 voordelen van het Bambook Pocket Notitieboek

Geplaatst in Bambook

De allerkleinste Bambook - de allergrootste uitvinding!

Thuis, onderweg of op kantoor.

Jij wil natuurlijk efficiënt én duurzaam te werk gaan, dat wisten we allang. Daarom hebben we speciaal voor alle efficiënte lijstjes-werkers een pocketsize Bambook ontworpen: het uitwisbare kladblok dat nooit vol raakt.

Ontdek snel de 7 voordelen van onze pocketsize voordat je ‘m bestelt!

1. Klein maar fijn

Zoals zijn naam al doet vermoeden past de pocketsize met gemak in je zak! Of in het voorvakje van je tas, op de hoek van het kookeiland, je nachtkastje, bureau, keukenla, and so on.

2. Altijd een pen bij de hand

Want als je er eentje nodig hebt zijn ze plots van de aardbodem verdwenen - óf ze zijn ineens allemaal leeg. Niet met onze pocket notitieboek! De penlus zorgt ervoor dat je pen altijd bij je boekje is. En andersom. PS: is je stift bijna leeg? Zet je pen een nachtje in ons hervulstation!

Uitwisbaarkladblokbambook

3. Ideaal voor op je werk

De Bambook Pocket past in de borst- of broekzak van je werkkleding. Als je in de horeca, zorg of bouw werkt komt dat goed van pas. Bijvoorbeeld voor het opnemen van een order of het maken van een snelle aantekening. Privacygevoelige informatie? Je wist de pagina’s gemakkelijk schoon.

4. Of gewoon thuis

Home is where the to-do-list die nooit stopt is. Bambook helpt je een handje! Schrijf je Pocket notitieboek vol met alle klusjes in- en om het huis, je boodschappenlijst of alles wat je te binnen schoot toen je aan het douchen was.

schriftpocketsizebambook

5. Scannen en delen

Je ideeën, lijstje, of aantekening delen? Scan je pocketpagina met onze gratis Bambook app en deel hem in drie klikken via een appje, mailtje of de cloud!

6. Nooit vol, eenvoudig wissen

Hij raakt weliswaar wat eerder vol dan onze andere Bambooks, maar dat is geen reden tot paniek. Met een vochtige doek wis je je inkt in een smooth beweging weer uit. Een schone lij en ruimte genoeg!

7. Dé duurzame cadeautip van 2022

Handig voor jezelf, maar ook voor de ander! Deze slimme gadget is elke dag bruikbaar en belandt tenminste niet onderin de kast. Aan wie geef jij onze Bambook cadeau?

Bambookuitwisbaarschrift
BambookLimitededition

Bambook Pocket Notitieboek X Meester Mark

Limited Edition

Afscheidscadeautje of bedankje voor de juf of meester nodig? Gevonden! Scoor dit jaar een uitwisbaar pocket notitieboekje. Met dit eindeloos herbruikbare kladblokje maak je zeker een (on)uitwisbare indruk! 

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews