NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
Bambook wint shopping award
Terug naar de blog

Bambook Beste Webshop Kantoorartikelen Shopping Awards 2022!

Geplaatst in Bambook

Nieuwe Bambook webshop

valt direct in de prijzen

*Tromgeroffel* Dinsdagavond 7 juni, hesen de heren zich in smoking voor het Shopping Awards gala in Huis ter Duin. Bambook sleepte deze feestelijke avond de publieksprijs voor beste webwinkel in de categorie kantoorartikelen in de wacht. Andy, Online marketing strateeg bij Bambook: “Het was al onwijs tof om de nieuwe e-commerce omgeving in samenwerking met Digitaal Bureau Elephant te ontwikkelen. Maar dat we nu ook nog zijn beloond met een prestigieuze Shopping Award maakt het helemaal af!”

Over de Shopping Awards

Dé Nederlandse e-commerceprijzen, beter bekend als de Shopping Awards, worden jaarlijks uitgereikt op basis van publieksstemmen en beoordelingen van experts uit het vak. De beoordeling door het publiek is goed voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling en experts uit het vak bepalen de andere helft.

Bambook bij het Shopping Awards gala 2022

Goud voor Bambook

Bedankt voor het stemmen!

Afgelopen maart werden de digitale lijnen geopend. Stemmen geblazen! Het Nederlandse publiek werd opgeroepen hun stem uit te brengen en een rapportcijfer achter te laten. Met ruim 453 stemmen en een gemiddelde score van 9,54 kwam Bambook als winnaar uit de bus in de categorie kantoorartikelen & inrichting. Dat betekent dat we een hoop klanten blij hebben gemaakt. En daar doen we het voor!

Separating paper waste correctly

Een greep uit de publieksstemmen:

“Behulpzaam met het personaliseren van de Bambook! Het bestellen ging soepel en de kwaliteit van de Bambook is heel goed. We hebben inmiddels een tweede variant besteld voor ons bedrijf. Ook familie is ondertussen enthousiast aan het testen via mijn eigen boekje.”

“Het toffe van de website van Bambook is dat je niet alleen wordt geïnformeerd over hun producten. Je krijgt een beleving voorgeschoteld. Een duurzame beleving. En dat is wat ik zo ontzettend waardeer aan Bambook.”

“Geweldige producten, duidelijke webshop, superservice, een bliksemsnelle en CO2-verantwoorde levering via een fietskoerier. En ook nog sociaal verantwoorde onderneming”

“Het is een prachtige & overzichtelijke website. Je kan makkelijk je eigen boekje samenstellen en er is goede klantenservice!”

Het juryrapport

Ook de vakjury, bestaande uit 16 experts, was enthousiast over de ‘gelikte site’ en het innovatieve karakter van de organisatie.

“Mooie duurzame propositie. Product goed doorvertaald naar de website. Navigatie prettig.“

“Overzichtelijke en consistente paginas zonder teveel teksten te gebruiken - Origineel product met veel beeldmateriaal en uitleg en ook goed gebruik van kleuren - Duidelijke positionering en onderscheidingen.”, Aldus het juryrapport.

Duurzaamheid Award

Naast de publieksprijs Kantoorartikelen & Inrichting was Bambook ook genomineerd voor de DS Smith Duurzaamheid Award. Bambook eindigde in deze categorie op een prachtige derde plaats. De andere genomineerden waren Nine&Co (Noppies), Yumeko en IKEA. Een hele eer om in dit mooie rijtje te mogen staan! Gefeliciteerd aan de verdiende winnaar Yumeko!

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews