Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

ALLES VOOR BEDRIJVEN

Check hoe je met Bambook duurzamer kan werken

UITWISBARE NOTITIEBOEKEN

Een Bambook met eigen logo

STICK-ON WHITEBOARD VELLEN

Meetings zonder vellen papier te verspillenOnze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

 • Nederlands

  Het perfecte notitieboek voor UX/UI designers.

  4 min lezen

  Bij Bambook zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor nieuwe doelgroepen. Speciaal voor de UX en UI designers onder ons hebben wij de Bambook Flowbook in het leven geroepen.

  UI staat voor User Interface, dat gebruikersomgeving betekent. Dit kan bijvoorbeeld de gebruikersomgeving van een website of een applicatie zijn. Niet alleen een ontwerp, maar juist het goed functioneren van alle elementen in de interface zijn voor een UI/UX designer van groot belang. Het uiteindelijke doel van User Interface Design is om tot een betere en vriendelijkere gebruikerservaring te komen. De UX designer richt zich vooral op de totale gebruikerservaring en bij UI ligt de focus specifiek op de interface.

  De Flowbook bevat verschillende binnenwerken die het eenvoudig maken om wireframes, prototypes en concepten uit te werken. Naast het normale gelinieerde en blanco binnenwerk bevat de Flowbook ook mockups van een mobiel en een desktop versie. Verder bevat het boekje ook nog dotted pagina’s en to do lijsten. Voor ieder project een geschikte pagina dus. 

  BEKIJK HIER DE PAGINA’S VAN HET FLOWBOOK

  BEKIJK HIER DE PAGINA’S VAN HET FLOWBOOK

  Naast deze speciaal ontwerpen pagina’s zijn de bladzijdes, net als alle Bambook, uitwisbaar. Hierdoor kun je bij het maken van een fout makkelijk corrigeren en na gebruik de pagina’s weer helemaal uitwissen. Deze combinatie maakt dit notitieboek tot de perfecte accessoire voor UX/UI designers.

  Ga jij ook slimmer en papierloos werken in je projecten? Check hier de product pagina van de Bambook Flowbook.

  Je winkelmand