Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Kontakt

  • Nederlands

Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

Our mission

Why we do what we do…

Our story

How it all started…

Jobs

We’re always looking for new Bambookers!

Unsere Mission

Warum wir tun, was wir tun…

Unsere Geschichte

Wie alles begann

Stellenangebote

Wir sind immer auf der Suche nach neuen Bambookers! 

  • Nederlands
  • Nederlands
  • Nederlands

Het perfecte notitieboek voor UX/UI designers.

4 min lezen

Bij Bambook zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor nieuwe doelgroepen. Speciaal voor de UX en UI designers onder ons hebben wij de Bambook Flowbook in het leven geroepen.

UI staat voor User Interface, dat gebruikersomgeving betekent. Dit kan bijvoorbeeld de gebruikersomgeving van een website of een applicatie zijn. Niet alleen een ontwerp, maar juist het goed functioneren van alle elementen in de interface zijn voor een UI/UX designer van groot belang. Het uiteindelijke doel van User Interface Design is om tot een betere en vriendelijkere gebruikerservaring te komen. De UX designer richt zich vooral op de totale gebruikerservaring en bij UI ligt de focus specifiek op de interface.

De Flowbook bevat verschillende binnenwerken die het eenvoudig maken om wireframes, prototypes en concepten uit te werken. Naast het normale gelinieerde en blanco binnenwerk bevat de Flowbook ook mockups van een mobiel en een desktop versie. Verder bevat het boekje ook nog dotted pagina’s en to do lijsten. Voor ieder project een geschikte pagina dus. 

Naast deze speciaal ontwerpen pagina’s zijn de bladzijdes, net als alle Bambook, uitwisbaar. Hierdoor kun je bij het maken van een fout makkelijk corrigeren en na gebruik de pagina’s weer helemaal uitwissen. Deze combinatie maakt dit notitieboek tot de perfecte accessoire voor UX/UI designers.

Ga jij ook slimmer en papierloos werken in je projecten? Check hier de product pagina van de Bambook Flowbook.

Share This
Je winkelmand