Bambook Do-Book
Terug naar de blog

Linkshandige notitieboeken: Hoe Bambooks Do-Book het verschil maakt Voor Anna en Laura

Geplaatst in Productiviteit

Linkshandige notitieboeken: Hoe Bambooks Do-Book

het verschil maakt Voor Anna en Laura

Twijfel je of het Do-Book wat voor je is? Vandaag doen Laura (27) en Anna (22) een boekje open over hun ervaringen! In een tijd waar digitale lijstjes de boventoon voeren, hebben zij de voordelen van het fysieke schrijven herontdekt.

Ooit kwamen ze Bambook tegen op Instagram; en de rest is geschiedenis.

In deze blog check je hoe het Do-Book een plek heeft gevonden in hun dagelijkse leven én of het voldoet aan hun verwachtingen. Misschien upgrade jij net als Laura en Anna straks jouw dagelijkse planning met ons uitwisbare notitieboek.

Van Chaos naar Do-Book succes: dit is het verhaal van Anna en Laura

Laura en Anna
Even voorstellen..

Laura: “Ik ben Laura, 26 lentes jong en geboren en getogen in Brugge. In de eerste Corona golf ben ik ernstig ziek geworden waardoor ik mijn toevlucht heb gezocht in lezen. Een hobby die er altijd is geweest maar nu en dan toch wel eens op een laag pitje kwam te staan. Dankzij het openen van een bookstagram account heb ik mijn liefde voor lezen weer herontdekt.”

Anna: “Ik ben Anna, 21 jaar en een linkshandige creatieve duizendpoot. Ik doe aan bullet journallen en ben echt een Lena Lijstje. Ik ben daarin heel perfectionistisch en scheur regelmatig lijstjes uit omdat hij niet klopt. Ik werk als pedagogisch medewerker.”

Waar gebruik jij

je Do-Book voor?

Laura: “Ik heb veel notitieboekjes, maar ik gebruik ze zelden omdat ze te mooi zijn en je ze niet wilt verknoeien. Dus gebruikte ik vaak losse notepads en losse blaadjes om dingen op te krabbelen.

Nu gebruik ik mijn Do-Book om dagelijkse to do lijstjes te maken voor het huishouden. Voor mijn contentplanning op Instagram gebruik ik de maandelijkse overview.

Op de blanco pagina’s maak ik lijstjes naar wie ik allemaal een kaartje wil sturen; en ik kan daar ideetjes opschrijven die in mijn hoofd schieten voor mijn Instagramaccount.”

Anna: “Voordat ik mijn Do-Book gebruikte liep ik best wel aan tegen mijn perfectionisme bij to do lijstjes. Nu gebruik ik mijn Do-Book voor to-do lijstjes, maar ook voor krabbels en om m’n gedachten op een rijtje zetten”

Van Chaos naar Do-Book Succes:

Check hier je productiviteitsbuddy
€ 29,99

Wat waren vooraf je

verwachtingen van het Do-book?

Laura: “Het idee om pagina's te kunnen hergebruiken en foutjes gemakkelijk bij te werken leek mij fantastisch! En het feit dat je iets op 'papier' ziet staan is altijd leuker dan via digitale agenda's/lijstjes.”

Anna: “Heel eerlijk, vooraf dacht ik dat het niet ging werken omdat ik linkshandig ben.”

Do-Book binnenwerk

En, klopte

die verwachting?

Laura: “Pagina's kunnen hergebruiken door schoon te maken met een lichtvochtig doekje (dat geeft een goed gevoel omdat je geen papier verspilt) + het blijft netjes als je een foutje wilt bijwerken (geen strepen en krassen). Je hebt maar 1 boekje nodig, die je voor meerdere dingen kan gebruiken.

Ik miste in het begin wel tabs/onderverdelingen die de categorieën onderscheiden, want als je aan het bladeren bent gebeurt het weleens dat je woorden vager maakt.”

Daarom hebben we speciaal

voor mensen zoals Laura tabbladen in onze collectie.
€ 4,99
Altijd direct op de pagina waar je wil zijn.

Uitwisbaar notitieboek linkshandig

 

Anna: “Het werkt voor linkshandigen heel goed doordat je het niet zomaar uit kan vegen. Super fijn! Ook vind ik de ringband een mega pluspunt. Je kan er goed op leunen”

Do-Book
Waar was je verrast over?

Laura: “Hoe makkelijk de pagina's te hergebruiken zijn!”

Anna: “Het feit dat ik mijn geschreven tekst niet zomaar uitveeg. Super fijn!”

 

Wat is het grootste verschil tussen voordat je je Do-Book gebruikte - en nu je je Do-Book gebruikt?

 

Laura: “Geen digitale lijstjes meer op de smartphone maar in het Do-Book en scannen met de app.”

Anna: “Minder uitgescheurde blaadjes in mn schriften ;).”

Aan wie zouden jullie een Do-Book

aanraden en waarom?

Laura: “Ik zou het Do-Book aanraden als je net als ik ervan houdt om to do lijstjes te maken en graag dingen opschrijft in plaats van alles digitaal te doen.”

 

Anna: “Ik zou het Do-Book aanraden als je net als ik een Lena Lijstje bent en heel perfectionistisch bent met lijstjes maken.”

Do-Book maandplanner

Zo krijg jij elke dag je to-do list gedaan

Dé tactiek om je prio’s te fixen
Gedurende je werkdag groeit je to-do list met het uur. Het lijkt alsof je de dag eindigt met meer nieuwe to- do’s dan dat je er hebt afgestreept. Herkenbaar? De 1-3-5 methode helpt je verder!
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews