bambook moederdag
Gift idea

Duurzaam Moederdag cadeau

Daar maak je niet alleen je moeder, maar ook de planeet blij mee
bambook moederdag

Een (on)uitwisbare lach op je moeders gezicht?

Geef een Bambook notitieboek voor Moederdag.

Zondag 14 mei 2023 is het weer Moederdag. Dé dag om de moederfiguren in jouw leven extra in het zonnetje te zetten. Omdat ze er altijd voor je is, in je gelooft wanneer je dat zelf niet doet, en onvoorwaardelijk van je houdt… En jij van haar!

Hoe verras jij haar dit jaar?

Een bosje bloemen. Daar wordt bijna iedere moeder wel blij van. Maar jouw moeder verdient dit jaar iets speciaals, toch? Verras haar daarom met een duurzaam en origineel cadeau waar ze echt iets aan heeft en een lange tijd kan koesteren. Een (on)uitwisbare lach op je moeders gezicht - daar doe je het voor. Kies dit jaar voor Bambook!

Hulp nodig bij het vinden van een Moederdag cadeau?

Check onze top 5 cadeautips voor haar!

Uitwisbare planners voor moeders

bambook voor moederdag

Psst, je moeder echt verrassen?

Maak het persoonlijk!

Schrijf bijvoorbeeld een lief berichtje op de eerste bladzijde van het notitieboekje. Een extra leuke verrassing wanneer ze het boekje opent! 

Moederdag cadeau door de brievenbus

Kun je op de dag zelf niet bij je moeder langsgaan? Laat het pakketje op Moederdag persoonlijk bij haar thuis bezorgen! Onze producten worden in een mooi doosje verpakt en passen perfect door de brievenbus.

Laat jouw moeder zich extra bijzonder voelen

met deze handige accessoires
Moederdag cadeau

Ben je eruit?

Bestel vandaag jouw moederdag cadeau

Voor je het weet...

is het alweer Vaderdag!

Binnenkort zijn de papa's alweer aan de beurt. Je vindt bij ons ook voor elke vader een geschikt cadeau. Zo kun je je vader trakteren op een echte eyecatcher voor op zijn bureau. Met het Classic Bambook notitieboek zit je altijd goed. Heeft jouw pa een eigen bedrijf? Dan kun je hem ook duurzame kantoorartikelen cadeau doen.

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews