NL
Taal
Français English Nederlands Huidig
bambook moederdag
Gift idea

Duurzaam Moederdag cadeau

Daar maak je niet alleen je moeder, maar ook de planeet blij mee
bambook moederdag

Een (on)uitwisbare lach op je moeders gezicht?

Geef een Bambook notitieboek voor Moederdag.
Moederdag nadert snel! Het is de ideale gelegenheid om de moederfiguren in je leven te overladen met liefde en hen zich uitzonderlijk gekoesterd te laten voelen. Immers, dat is precies hoe zij jou elke dag laten voelen! Ze staan altijd aan je zijde, geloven in je, zelfs als je aan jezelf twijfelt, en overladen je met onvoorwaardelijke liefde. Bij Bambook ontdek je een Moederdagcadeau dat net zo buitengewoon is als zij. Hoe ga jij haar dit jaar verrassen? Een boeket bloemen is een klassieke keuze die bijna elke moeder vreugde brengt. Toch is het niet hoog tijd om je moeder dit jaar iets echt buitengewoons te geven? Verras haar met een duurzaam en uniek geschenk dat ze jarenlang zal koesteren. Of het nu je moeder, een aanstaande moeder, grootmoeder of een andere speciale persoon is, maak deze Moederdag onvergetelijk met een herbruikbaar Bambook-notitieboek.        

Hulp nodig bij het vinden van een Moederdag cadeau?

Check onze top 5 cadeautips voor haar!

Uitwisbare planners voor moeders

bambook voor moederdag

Psst, je moeder echt verrassen?

Maak het persoonlijk!

Schrijf bijvoorbeeld een lief berichtje op de eerste bladzijde van het notitieboekje. Een extra leuke verrassing wanneer ze het boekje opent! 

Moederdag cadeau door de brievenbus

Kun je op de dag zelf niet bij je moeder langsgaan? Laat het pakketje op Moederdag persoonlijk bij haar thuis bezorgen! Onze producten worden in een mooi doosje verpakt en passen perfect door de brievenbus.

Laat jouw moeder zich extra bijzonder voelen

met deze handige accessoires
Moederdag cadeau

Ben je eruit?

Bestel vandaag jouw moederdag cadeau

Voor je het weet...

is het alweer Vaderdag!

Binnenkort zijn de papa's alweer aan de beurt. Je vindt bij ons ook voor elke vader een geschikt cadeau. Zo kun je je vader trakteren op een echte eyecatcher voor op zijn bureau. Met het Classic Bambook notitieboek zit je altijd goed. Heeft jouw pa een eigen bedrijf? Dan kun je hem ook duurzame kantoorartikelen cadeau doen.

Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 23 reviews