Winkelmand
Erasable whiteboard flip-ever used in a meeting room
Bambook voor bedrijven

Leer de Bambook Flip-ever kennen

Een uitwisbare flip-over met impact

Hoe het werkt?

Wij geven je een (on)uitwisbare indruk
Erasing the flip-ever
01
Schrijven en wissen

Visualiseer je ideeën

Herken je dat? Een groot stuk papier met alleen een paar rondjes en wat kleine woordjes ernaast. Bijna onbeschreven, maar toch verdwijnt-ie na de meeting in de prullenbak. Als het aan ons ligt, is dat verleden tijd. Met de Bambook Flip-ever maak je makkelijk kleine aanpassingen en wis je alles na je meeting of brainstorm. Klaar om opnieuw gebruikt te worden.
Flip-ever
02
Scannen en delen

Sharing is caring

Wil je de uitkomsten van je brainstormsessie delen met de andere deelnemers? Het is nog nooit zo makkelijk geweest als met de Bambook App. De vellen hebben de bekende zwarte rand waarmee je ze in één klik scant, opslaat en deelt.
Flip-ever
03
Samenwerken in teams

Samen maken we het verschil

De beste ideeën komen tijdens brainstorms in kleine groepen. Ook daar hebben we aan gedacht. De uitwisbare vellen klik je simpel in en uit de Flip-ever houder. Gooi ze op tafel en start bijvoorbeeld de gezamenlijke mindmap. Klaar? Klik hem weer net zo makkelijk terug in de houder.
Flip-ever
04
Tijd voor het volgende hoofdstuk

Flip-Fever

De Flip-ever heeft 7 uitwisbare vellen. Zoals je gewend bent, sla je de pagina's makkelijk om. Dankzij onze speciale Bambook whiteboardstiften droogt de inkt snel. Snel genoeg om je geen zorgen te maken dat je je notities kwijt raakt of per ongeluk wat uitveegt bij het omslaan.
Flip-ever
05
Gebruik je papier opnieuw & opnieuw

W̶e̶g̶g̶o̶o̶i̶e̶n̶?̶ Wissen!

Ja, het is een heerlijk gevoel... In één rats een flip-over papier eraf trekken en in de prullenbak mikken. Dat begrijpen we helemaal, maar toch... In plaats van de vellen eraf scheuren zodra je klaar bent, maak je die van Bambook schoon en zijn ze klaar om opnieuw te gebruiken. Wij willen niet anders meer!

Alle voordelen in één korte alinea?

Yes we can!
Flip-ever
01
Een flip-over met impact

Jij maakt het verschil!

Laten we gelijk maar tot de kern komen: Bambook voert een strijd tegen ontbossing en papierverspilling. Maar zonder jou bereiken we niets. We snappen dat je de balans zoekt tussen het beste voor jezelf en het beste voor de planeet. Maar wat als dat hand in hand gaat? Maak kennis met onze nieuwe Flip-ever.
Flip-ever
02
Bespaar op kosten, inkoop en voorraad

Maak een (on)uitwisbare indruk

De Flip-ever is oneindig te gebruiken door de (on)uitwisbare werking. Geen papier meer. Dit leidt direct tot kostenbesparing binnen jouw bedrijf. En nog een bijkomend voordeel: het scheelt tijd (inkoop) en ruimte (voorraad). Een no-brainer dus!
Flip-ever
03
Slimmer werken

Flip-ever. Altijd een goed idee.

Laat die ideeën maar komen tijdens de brainstorm- of creatieve sessies. Liever een vel op tafel? De vellen zijn magnetisch en gemakkelijk los te halen van de standaard, dus overal te gebruiken. En natuurlijk kun je ze erna ook weer terughangen op de standaard. Met de Bambook App kun je de output van elke sessie digitaliseren en direct delen met andere deelnemers.
Flip-ever
04
Klasse & design

Beauty and the brains

Naast de goede innerlijke kwaliteiten, is de Bambook Flip-ever ook mooi van buiten. Een totaalplaatje dus. Het ontwerp straalt klasse en design uit en is daardoor de geschikte vervanger voor die "stoffige flip-over". Het voorblad is te personaliseren met een eigen ontwerp, logo of huisstijl.
Flip-ever
05
Bespaar afval

Papier hier... Papier hier...

Papierverspilling is niet allen slecht voor onze planeet: het zorgt ook nog eens voor volle prullenbakken in de meetingroom. Het geeft een rommelige en niet-representatieve uitstraling. Niet meer van deze tijd, als je het ons vraagt!
Flip-ever and confidentiality
06
AVG- proof

Big Brother is watching you

Het komt regelmatig voor dat tijdens een meeting gevoelige informatie wordt besproken. De Flip-ever is helemaal AVG-proof. Doordat de vellen uitwisbaar zijn, begin je iedere meeting met een schone lei. Zonder ingewikkelde protocollen en afvalbedrijven. Easy as that!

Ontdek de Flip-ever

Stijlvol, duurzaam en slim!
Oneindig herbruikbaar
Flip-ever
Flip-ever
Flip-ever
Flip-ever

De Flip-ever bij jou op kantoor?

Besparen

Bespaar op jullie kosten, inkoop en voorraad

Duurzaam

Maak je kantoor duurzamer, verminder papierverspilling en afval

Efficiënter

Werk slimmer tijdens meetings, brainstorms en presentaties

Overtuigd van de voordelen?

Laat je gegevens achter, we helpen je graag verder.
Betaal veilig bij Bambook
Onderscheidingen & awards
Wij verzenden jouw pakket duurzaam
Google Reviews 9/10 22 reviews