EN
Language
Nederlands English Current
Flip-ever brainstorm
Methodes om te

Brainstormen met je Flip-ever

Succes gegarandeerd.
flipever Bambook

Aan de slag met de Bambook Flip-ever.

Check, je Flip-ever is er! Al een mooie plek gevonden? Gaaf dat je de duurzame switch hebt gemaakt. In deze korte training nemen we je mee in hoe jij het maximale uit je Flip-ever haalt tijdens het brainstormen. Laat die papierloze meetings maar komen!

1. Installeren

Bevestig de Flip-ever houder in de standaard. Klaar voor de start? Rijd de standaard naar een fijne plek voor de brainstorm. Afhankelijk van je brainstormmethode is het handig om genoeg loopruimte om de standaard te creëren zodat hij toegankelijk is voor de deelnemers.

2. Check je stiften

Zorg dat er genoeg stiften zijn voor alle deelnemers aan de brainstorm én dat ze het doen. Verschillende kleuren stiften kunnen helpend zijn zodat de deelnemers onthouden wie wat heeft geschreven.

3. Brain it till you make it!

Kies van tevoren een brainstormmethode, stel een helder doel en bepaal het tijdsbestek. Hoe meer duidelijkheid vooraf, hoe concreter de brainstorm output straks is. Vul de vellen eventueel al zelf in door ze een naam te geven, kernbegrippen in het midden te schrijven of het vel te verdelen in vlakken. It’s in the little things!
Flipever brainstorm

4. Van de flip, naar de tafel

Haal de houten lat van het systeem af en pak de vellen uit de houder. Je kan ze op tafel leggen om effectief met een groep te brainstormen. Een fijne positie om te schrijven en ondertussen het gesprek op gang te brengen. Ben je klaar? Dan hang je het vel gemakkelijk weer terug aan de haken. Afscheuren en weggooien doen we niet meer. Bend the norm!

5. Upgrade? Sticky-notes!

Voor meer structuur in de brainstorm zijn onze sticky notes een uitkomst. Deze uitwisbare post-its in vier kleuren deel je makkelijk uit zodat de deelnemers hun input kunnen opschrijven en op het Flip-ever vel kunnen plakken. Het is een fijne upgrade wanneer je de deelnemers eerst zelf wilt laten nadenken.

6. Presentatieronde

Then there's the magic. Tijd om alle input te bespreken! Je hoeft de grote vellen niet onhandig vast te houden, maar je hangt ze zo weer in de standaard. Iedereen presenteert zijn ideeën gewoon vanaf de Flip-ever!
Flip-ever brainstorm

7. Onderstrepen en omcirkelen

Pak voor een recap een andere kleur stift en omcirkel en onderstreep de bruikbare ideeën vanuit de brainstorm.

8.Scan de output!

Open de Bambook app, scan en deel de output van je brainstorm. Zo kan je snel de resultaten van elke sessie digitaliseren en direct delen met andere deelnemers.

9. Wis en begin opnieuw

Brainstorm klaar? Wissen maar! Met een licht vochtige microvezeldoek maak je de Flip-ever in enkele seconden weer brandschoon. En.. snel weer aan ‘t werk. Tot de volgende!

 

Pay safely at Bambook with
Awards and recognitions
Sustainable delivery
Google Reviews 9/10 23 reviews