Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Kontakt

  • Nederlands

Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

Our mission

Why we do what we do…

Our story

How it all started…

Jobs

We’re always looking for new Bambookers!

Unsere Mission

Warum wir tun, was wir tun…

Unsere Geschichte

Wie alles begann

Stellenangebote

Wir sind immer auf der Suche nach neuen Bambookers! 

  • Nederlands
  • Nederlands
  • Nederlands

Productief vanuit huis: Thuiswerk tips van Team Bambook!

5 min lezen

Onder de vervelende omstandigheden van het virus COVID-19 werkt sinds kort een groot deel van Nederland vanuit huis. Consultants, accountmanagers, fysiotherapeuten, docenten en nog veel andere beroepen doen hun meetings, brainstorm, afspraken vanuit huis.

Maar hoe productief ben je eigenlijk nu je thuis werkt? Kan je je nog wel concentreren met je kinderen rennend om je heen? Of wanneer er allerlei andere verleidingen op de loer liggen? Het Bambook team heeft voor jou een aantal handige “thuiswerk tips” op een rijtje gezet.

 

Lopend naar je werk
Loop naar je werk! Maak je ’s ochtends klaar alsof je naar je werk gaat; douchen, tandenpoetsen, nette kleren aan en als je er klaar voor bent trek je je jas aan en loop je een blokje om. Als je dan weer thuis aankomt ben je klaar om te gaan en heb je een mindset van ‘aan het werk gaan’.

To-do lijstje
Maak aan het begin van de dag een to-do lijstje die je kan afvinken. Door elke keer een taak af te vinken krijg je een voldaan gevoel en weer een nieuwe energieboost. Gebruik bijvoorbeeld ons Bambook Do-Book, de whiteboard pagina’s zijn zorgvuldig samengesteld voor maximale efficiëntie.

Maak je huisgenoot je nieuwe collega
Werk je samen met 1 of meerdere personen in 1 huis? Stem je video calls op elkaar af en neem samen soms een moment de tijd om even koffie/thee te drinken. Het is tenslotte je nieuwe collega! In plaats van urenlang kletsen bij de koffie-automaat met je collega van de tweede verdieping doe je dit nu gewoon met je huisgenoot, partner of familielid.

Lekker zitten of staan
Zorg voor een comfortabele werkplek en een goede stoel kan dus niet ontbreken. Zorg dat je rechtop zit in een actieve houding voor meer productiviteit. Niet iedereen heeft thuis zo’n super gave standing desk, maar wij hebben voor jou de DIY versie van de standing-desk! Eenvoudig in elkaar te zetten met boeken en/of speldozen.

Noise cancelling headphones
Wel of geen kinderen, gebruik noise cancelling headphones. Even afsluiten van alles om je heen en gaaaan!

Creëer ruimte in je hoofd en op je werkplek
Ruim aan het einde van de dag je werkplek op, vooral als je geen aparte werkkamer hebt. Op deze manier wordt je niet de hele dag geconfronteerd met je werk en is niet alleen je werkplek opgeruimd maar ook je hoofd.

Wij hopen je dat er wat aan hebt en dat deze tips het wat makkelijker maken om ook thuis productief te zijn! You can do this. Succes!

Share This
Je winkelmand