Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

ALLES VOOR BEDRIJVEN

Check hoe je met Bambook duurzamer kan werken

UITWISBARE NOTITIEBOEKEN

Een Bambook met eigen logo

STICK-ON WHITEBOARD VELLEN

Meetings zonder vellen papier te verspillenOnze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

 • Nederlands

  PCA: Dankzij Bambook hebben wij in een jaar 4900 bladzijden bespaard

  4 min lezen

  Op het industrieterrein in Raalte vind je het softwarebedrijf PCA Mobile. PCA houdt haar klanten op koers met vooruitstrevende oplossingen voor het faciliteren van optimale planning en uitvoering van (mobiele) werkprocessen. PCA is druk bezig met het verduurzamen van de organisatie, en klopte hiervoor aan bij Bambook.

  Toen Cato Disselhorst, adviseur bij PCA, op een afspraak een uitwisbaar notitieblok zag liggen vroeg ze zich meteen af of dit wat was voor haar organisatie. Ze ging gelijk onderzoek doen naar de boekjes en kwam op deze manier Bambook tegen. 

  Een mooie uitstraling
  Cato vertelt: “Ik vond in de eerste plaats de boekjes een erg mooie uitstraling hebben. Ook passen de producten perfect in het interieur van ons kantoor door de houtlook. Toen dacht ik: waarom waag ik hier geen belletje aan? Dit heb ik gedaan en werd ik echt super tof geholpen.” Nadat Cato een aantal ontwerpen als voorbeeld aangeleverd kreeg was de keuze snel gemaakt. Al haar collega’s waren meteen enthousiast. Vervolgens is er als kerstgeschenk voor al het personeel een Bambook met logo besteld.

  Een mooi verhaal
  Bij PCA zijn alle medewerkers ontzettend enthousiast over de boekjes. Ook klanten tonen een hoop interesse in het product als zij zien dat deze gebruikt wordt. Daarom heeft Cato besloten om nog extra exemplaren aan te schaffen om weg te geven aan geïnteresseerde klanten. “Als je een product bestelt kijk je natuurlijk als eerste op de website. Hier stond bij Bambook gewoon een heel aantrekkelijk verhaal waar je enthousiast van wordt. Ze vertellen op een goede manier dat ze een duurzaam bedrijf zijn en bomen planten om papierverspilling tegen te gaan. Dat is wel echt iets waardoor Bambook er bij mij uitsprong” gaat Cato verder. Bij PCA hadden ze altijd al gepersonaliseerde notitieboekjes, maar deze waren gewoon van papier. Na de aanschaf van de producten van Bambook is er een inventarisatie gemaakt van het totale papiergebruik. “Gemiddeld gebruikten wij 8 notitieboeken per persoon per jaar, en nu hebben we er één die veel langer mee gaat. Als je dus kijkt naar wat je bespaart aan papier in een jaar is dat in een bedrijf als PCA natuurlijk enorm”.

  Klantenbinding
  “Vlot, spontaan en behulpzaam.” Dit zijn de eerste drie woorden die in Cato op komen wanneer zij aan Bambook denkt. “Ik heb echt het gevoel gehad dat ik als klant ben behandeld. Na de verzending heb ik nog een aantal mails ontvangen van Bambook met daarin de vraag of de bestelling goed was aangekomen, of mijn collega’s enthousiast waren en of ze nog iets voor mij konden betekenen. Hieraan kon ik duidelijk zien dat klantenbinding belangrijk is voor Bambook”.

  Wil jij ook een gepersonaliseerde Bambook? Kijk hier voor de mogelijkheden!

  Je winkelmand