LEER MEER OVER DE APP:

SCAN & DIGITALISEER

Met de Bambook App scan je met één druk op de knop je gemaakte aantekeningen. Bambook producten zijn allemaal voorzien van een zwart kader rondom de rand. Deze rand wordt door de app herkend waardoor de scan alleen je aantekeningen uitsnijd. Deze wordt vervolgens omgezet naar een zwart-wit scan. Net als een kopieerapparaat.

SYNC. MET JE CLOUD

De Bambook app kan je synchroniseren met je favoriete cloud service. Hierdoor heb je je werk altijd bij de hand en raak je aantekeningen niet meer kwijt.  Daarnaast leent het zich goed om gezamenlijk werk op te slaan van bijvoorbeeld een project of brainstorm sessie. De mappen in de app kan je koppelen aan je mappen van je cloud waardoor je scans direct gesynchroniseerd worden.

MANAGE EN DEEL JE CREATIES

In de Bambook App heb jij de regie. Je kan mappen aanmaken om je scans in op te slaan en hierin je scans managen. Geef je scans een naam en hou op die manier overzicht in je galerij. Met deze functie kan je al je aantekeningen, tekening en informatie op een plek bewaren en structureren. Vanuit de App kan je snel en makkelijk je werk delen. Delen doe je als PDF bestand of als losse afbeeldingen via je favorieten Apps.

DOWNLOAD JOUW BAMBOOK APP