Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Contact

  • Nederlands

Webshop

Kontakt

  • Nederlands

Onze missie

Waarom we doen wat we doen

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon…

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe Bambookers!

Our mission

Why we do what we do…

Our story

How it all started…

Jobs

We’re always looking for new Bambookers!

Unsere Mission

Warum wir tun, was wir tun…

Unsere Geschichte

Wie alles begann

Stellenangebote

Wir sind immer auf der Suche nach neuen Bambookers! 

  • Nederlands
  • Nederlands
  • Nederlands

BAMBOOKER VAN DE MAAND – VATTENFALL.

5 min lezen

Vattenfall beloonde hun klanten met een duurzaam cadeau, waaronder de gepersonaliseerde Bambook softcover!

In december startte Vattenfall, het voormalige Nuon, een campagne waar ze hun klanten beloonde met een cadeau. Dit omdat ze samen met hun op weg gaan naar fosielvrij leven binnen één generatie. Vattenfall bouwt in Nederland bijvoorbeeld het grootste subsidievrije windpark ter wereld. Maar ze kijken verder dan alleen het opwekken van energie. Ze werken samen met industrie, steden en overheden om nog veel meer duurzame en betaalbare oplossingen te bieden. Wij hadden een interview met David Dasburg, Customer Journey Marketeer MKB en medeverantwoordelijke voor de rebranding en herpositionering van Vattenfall binnen de MKB-base. Lees het verhaal hieronder!

 

Kun je iets vertellen over Vattenfall? Wat voor een plek heeft duurzaamheid bij jullie in de organisatie en hoe ziet dat eruit?

Vattenfall is een energieleverancier die in acht landen actief is. Alleen in Nederland al leveren we energie aan twee miljoen klanten. Bij mensen thuis, bij bedrijven en bij de overheid. Samen met onze klanten werken we hard aan onze ambitie: binnen één generatie fossielvrij leven. Dit is een flinke ambitie die we continu nastreven bij elke stap die we nemen. Uiteraard hebben we de stap al genomen om zelf energie op te wekken uit zon-, water- en wind. Maar daarmee houdt het niet op. Zo gebruiken we bijvoorbeeld restwarmte uit de haven om huizen te verwarmen. Leveren we met de GreenBattery duurzame energie op plekken waar geen netwerk is zoals op festivals. En breiden we onze netwerk aan openbare laadpunten voortdurend uit.

Elke maand kiezen we een bambooker van de maand. Een trouwe fan, een bijzondere klant of een nieuwe samenwerking. Een kort interview om hun ervaring met Bambook met jou te delen. Wil jij ook geïnterviewd worden over je ervaring met Bambook? Stuur een mail naar info@bambook.org.

Wat is de voornaamste reden dat jullie kozen voor een Bambook softcover?

Bij de introductie van onze naamswijziging van Nuon naar Vattenfall hebben we de Vattenfall Vijfdaagse geïnitieerd: vijf dagen lang, elke dag een verrassing voor onze vaste klanten. Al vrij snel waren we erover uit dat de Bambook softcover zich goed leende als cadeau voor onze klein zakelijke klanten. Het is de duurzame aard van het product dat ons aansprak: zonder papierverspilling eindeloos aantekeningen maken.

Waarom kozen jullie voor Bambook als bedrijf?

De purpose van Bambook is glashelder en deze hebben zij versleuteld in hun producten en processen. Zo plant Bambook voor elk verkocht product een boom om ontbossing tegen te gaan, werkt Bambook met Fietskoeriers voor Nederlandse verzendingen en biedt het sociale werkplaatsen. Hun DNA om onze planeet te beschermen door op een verantwoorde wijze om te gaan met middelen, deed ons besluiten om Bambook als leverancier te omarmen.

Wat zijn de reacties van de mensen die ‘m gekregen hebben?

We hebben mooie reacties gehad van onze klein zakelijke klanten. Van praktisch tot mooie manier om papierverspilling tegen te gaan. Het cadeau is goed bevallen binnen de zakelijke markt.

Hoe heb je het contact met Bambook ervaren?

Ik kan dit met één woord omschrijven: klantgericht. De samenwerking was zeer prettig. De lijntjes waren kort en er werd snel gehandeld. Ook ná kantooruren kon ik met prangende vragen bij Bambook terecht. Zeer fijne partij om mee samen te werken.

Wil jij ook een gepersonaliseerde Bambook? Kijk hier voor de mogelijkheden!

Share This
Je winkelmand